PVC vrata

PVC vrata su vrlo delotvorna i izdržljiva vrsta vrata koja su idealna za svaki dom. Ona su izrađena od posebne plastične mase i znatno su jeftiniji od drvenih vrata. PVC vrata odolevaju vremenskim uticajima, uključujući vlagu i toplotunu, što ih čini idealnim i za spoljašnja/ulazna vrata. Ona ne zahtevaju nikakvo održavanje, osim čišćenja, što čini da su vrlo popularna i laka za održavanje.

Prednosti PVC vrata

  • Ne zahtevaju nikakvo održavanje
  • Izuzetno trajna i otporna
  • Toplotna i zvučna izolacija
  • Moderan dizajn

PVC vrata su otporna na požar, imaju dobru izolaciju i sprečiće gubitak toplote iz prostorije. Za razliku od drvenih, ne zahtevaju nikakvo premazivanje ili bojenje, pa su vrlo popularna u modernim kućama.
PVC vrata mogu biti dostupna u različitim dizajnima i bojama, tako da možete odabrati ona koja najbolje odgovaraju vašoj kući.

Boje PVC stolarije

GEALAN-acrylcolor® predstavlja izvanrednu raznolikost u dizajna i boje. Neodvojivi spoj materijala i čvrsta površina osiguravaju ujednačenu boju bez ljuštenja ili stvaranja mehurića. Zahvaljujući homogenoj površini, prozori od akrilne boje lako se čiste. Elegantni mat efekt dodatno ih čini otpornim na prljavštinu i prašinu.
Pored GEALAN-acrylcolor® boja, pvc stolarija može se oplemeniti i dekor i drvo-dekor folijama čime se dobija izgled drveta različitih boja.

Izbor boja za PVC stolariju

GEALAN-acrylcolor® paleta boja neprestano se prilagođava, optimizuje i proširuje kako bi odražavala tržišne trendove. Standardne boje obuhvataju devet nijansi:

RAL 7015: Tamno siva

RAL 7016: Antracit siva

RAL 7022: Umbra siva

RAL 7039: Kvarcno siva

RAL 7040: Prozorsko siva

RAL 8014: Sepia smeđa

RAL 9005: Potpuno crn

DB703

Silber slično RAL 9007

PVC sobna vrata

PVC sobna vrata su postala sastavni deo modernih interijera. Ona su dizajnirana kako bi se postigao idealan unutrašnji izgled, a istovremeno, pružila potrebna zaštita od vremenskih uslova. PVC sobna vrata su izrađena od vrlo trajnog materijala i mogu trajati mnogo godina bez potrebe za popravkama ili zamenom. PVC sobna vrata pružaju dodatnu izolaciju od buke.

Sobna pvc vrata -Alprox Prijepolje

PVC ulazna vrata nove generacije

Ulazna vrata su izlog vaše kuće i ulaznom prostoru pridodaju šarm i estetiku.
Svoja ulazna vrata možete prilagoditi sveukupnom izgledu vaše kuće zahvaljujući svestranoj paleti dekor folija koje vam stoje na raspolaganju.

Ulazna PVC vrata - Alprox

Ulazna vrata S 9000

Sa ugradnom dubinom od 82,5 mm i modernom 5-komornom tehnologijom, nova ulazna vrata S 9000 imaju odličnu toplotnu izolaciju. Velike komore za ojačanje, prikladno oblikovan čelik i odgovarajuća ugaona ojačanja kao i neodvojivi spoj PVC-a i aluminijuma u području praga zaslužni su za izuzetni stabilnost.

  • Odlična toplotna izolacija uz 5-komornu tehnologiju
  • Fleksibilno oblikovanje prozora u boji
  • Optimalna zaštita od kiše
  • Prikladno za staklo i panele debljine do 52 mm
  • Vrlo dobra statika

Ulazna vrata S 8000 IQ

Kako bi postigli potrebna statička svojstva GEALAN je svoja ulazna vrata sastava S 8000 prilagodio za korišćenje ojačanja najvećih mogućih dimenzija. Posebnost je što se pri ugradbenoj dubini od 74 mm može koristiti čelik sa 30% boljom čvrstoćom. U sustavu S 8000 IQ se takođe nalazi držač praga koji osigurava odlično povezivanja okvira ulaznih vrata i praga.

Ulazna vrata S 8000 IQ mogu se otvarati prema unutra ili prema spolja. Profil ulaznih vrata standardno je dostupan u mnogobrojnim GEALAN-acrylcolor® bojama i dekor folijama.