ALU prozori

Alu prozori su jedan od najmodernijih i najefikasnijih načina za stvaranje udobnosti u vašem domu. Oni mogu biti izrađeni od kvalitetnih aluminijskih profila i stakla, što ih čini vrlo dugotrajnim. Alu prozori su energetski efikasni i pomažu u smanjenju potrošnje energije u kući. Alu prozori daju vašoj kući dobar izgled i pomažu u stvaranju moderne i sofisticirane estetike.

Prednosti ALU prozora

  • Otporni su na vremenske prilike
  • Moderni i trajni
  • Dostupni u raznim bojama i stilovima
  • Imaju dobru zaštitu od toplote i zvuka

Alu prozori su laki za instaliranje i mogu se prilagoditi bilo kojem prostoru u vašoj kući. Vrlo ih je lako održavati i traju dugo a da pritom zahtevaju mnogo posla. Otporni su na vremenske prilike i neće se lako oštetiti od vlage ili sunca. Alu prozori su takođe vrlo fleksibilni i mogu se prilagoditi vašim željama. Mogu biti dizajnirani u različitim bojama, oblicima i veličinama.

Aluminijum-drvo stolarija

Aluminijum-drvo stolarija je jedinstven način da svoj dom učinite praktičnim, luksuznim i lepim. Ovaj materijal je sastavljen od aluminijuma i drveta, što ga čini izuzetno otpornim na atmosferske uticaje, poput sunca, kiše i hladnoće.

Aluminijum-drvo stolarija je odličan izbor za unutrašnje i spoljašnje prostore, jer je veoma izdržljiva i zahteva malo održavanja. Pored toga, aluminijum-drvo stolarija dolazi u raznim bojama, što omogućava da se prilagodi različitim stilovima. Aluminijum-drvo stolarija može biti odličan način da vaš dom učinite modernim, jer će se savršeno uklopiti u razne dekorativne stilove. Takođe, aluminijum-drvo stolariju je izuzetno lako čistiti i održavati, što je čini idealnom za dugoročnu upotrebu.

ALU profili

Alu profili sa termo prekidom

 Aluminijumski profili sa termo prekidom su vrsta aluminijumskih profila koji pružaju izuzetno visoku izolaciju i izdržljivost na visoke temperature. Aluminijumski profili sa termo prekidom su veoma izdržljivi i mogu da izdrže temperatura do 650° C. Takođe su otporni na koroziju i imaju dobru elastičnost, što ih čini idealnim za upotrebu u raznim industrijskim primenama. Profili sa termo prekidom mogu biti zavareni na nekom od standardnih aluminijumskih profila, što ih čini lakim za montažu. Takođe, profili sa termo prekidom su izuzetno fleksibilni i mogu se lako prilagoditi različitim potrebama.

Aluminijumska stolarija bez termo prekida

Aluminijumska stolarija sa profilima bez termo prekida je idealna za one koji traže čvrstu, laku i pouzdanu stolariju. Aluminijum je najotporniji metal koji se koristi u stolariji, a nedostatak termo prekida smanjuje mogućnost propuštanja topline i zvučnih talasa. Aluminijumska stolarija sa profilima bez termo prekida nudi savršenu zaštitu od sunca, hladnoće i atmosferskih uticaja. Ima i izvanrednu otpornost na prašinu i vodu. Ne zahteva skoro nikakvo održavanje i može da izdrži godinama bez zamene. Aluminijumska stolarija sa profilima bez termo prekida je savršena za one koji žele da steknu dodatnu uštedu energije. Ne propušta toplotu iz prostorije, što omogućava da se prostorija održava toplom i udobnom. Aluminijumska stolarija sa profilima bez termo prekida je i laka za instalaciju. Može se lako prilagoditi različitim vrstama prozora i vrata, a njeni profili mogu lako da se uklope u postojeći izgled doma.