STAKLENE OGRADE

Staklene ograde su sve popularnije u današnje vreme. One doprinose modernom i jedinstvenom izgledu  u svakom prostoru u kojem se postavljaju. Mogu se koristiti kao spoljašne staklene ograde za terase, kao i za unutrašnji prostor za stepeništa ili pregradene zidove. Ovakve ograde su elegantan način da se postigne izgled prozora, da se otvori vidik i spoji spoljasnje okruzenje sa unutrašnjostim. Imaju izuzetnu dekorativne vrednost.
Ovakve ograde mogu se koristiti za izradu ograda za terase, stepeništa, francuske balkone, nadstrešnice, pregradne zidove sl.

Prednosti STAKLENIH OGRADA

  • Minimalistički oblik i forma
  • Otvorenost prema okolini
  • Sigurnost
  • Čine da prostor izgleda veći

Izrađuju se od staklenih ploča koje se spajaju preko aluminijskih profila. To omogućava da se staklene ploče postave u bilo kojem obliku, što znači da je moguće stvoriti zanimljive, moderno dizajnirane ograde. Mogu koristiti za ogradu otvorenih prostora, poput terasa, balkona, vrtova ili za zatvaranje terasa.

Staklene ograde u enterijeru - stepeniste

Staklene ograde u enterijeru

Moderna arhitektura konstatno postavlja nove standarde a jedan od tih su i staklene ograde. Spoj aluminijuma i stakla daje potpuno novu dimenziju kada su ograde u pitanju. Nepotrebni hodnici i skrivena stepeništa nestaju a njihovo mesto zauzima kombinacija stakla i aluminijuma.

U enterijeru ove ograde uključuju još jednu prednost, a to je da one omogućuju da se prostor učini većim. Staklo se može postaviti tako da se čini da je prostor veći, što daje korisnicima puno slobode. Takođe, staklo može održavati toplinu unutar prostora zimi, što čini ove ograde idealnim za zimske dane.

Iskustva korisnika

Prošle godine, u potrazi za novim prozorima za našu kuću, odlučili smo da ugradimo PVC prozore. Prozori su izgledali sjajno i posle godinu dana!

T.M.

Kada smo stavili novu pvc stolariju, bili smo iznenađeni kako su prozori izgledali i kako su se uklopili u naš dom.

V.A.

PVC prozori su izvrsna opcija za kućne prozore. Oni su lako montirani, čine dobar zvučni izolator i vrlo su otporni na vremenske prilike.

K.P.