PVC prozori

PVC prozori su izvrsna investicija koja će dugoročno doneti veliku uštedu. Otporni su na vremenske prilike, što znači da će dugo trajati i biti trajno zaštićeni od prašine, vlage i dima. Osim toga, PVC prozori su odlično rešenje za izolaciju od buke, što je korisno za one koji žive u bučnoj okolini. Izdržljivi su i laki za održavanje, i ne treba vam puno vremena i truda da biste održali njihov izgled.

PVC prozori mogu biti opremljeni dodatnim proizodima kao što su komarnici, laminati za zaštitu od sunca i drugih koje će poboljšati udobnost i funkcionalnost vašeg doma.

Prednosti PVC prozora

  • Toplotna izolacija
  • Zvučna izolacija
  • Trajnost
  • Lakoća održavanja

PVC stolarija je izrađena od polivinil hlorida i najčešće se koristi za prozore i vrata. Ima mnogo prednosti u odnosu na druge vrste stolarije, uključujući lako čišćenje, nisku cenu, otpornost na vlagu i sposobnost da se učini da se zvučna zaštita poboljša. PVC stolarija je jednostavnija za instaliranje nego druge vrste stolarije, što znači da je jeftinija za postavljanje. PVC je vrlo izdržljiv materijal koji može izdržati i sunce i kišu a da pritom ne truli ili se istroši. Konačno, PVC stolarija može značajno poboljšati zvučnu izolaciju vašeg doma.

Boje PVC stolarije

GEALAN-acrylcolor® predstavlja izvanrednu raznolikost u dizajna i boje. Neodvojivi spoj materijala i čvrsta površina osiguravaju ujednačenu boju bez ljuštenja ili stvaranja mehurića. Zahvaljujući homogenoj površini, prozori od akrilne boje lako se čiste. Elegantni mat efekt dodatno ih čini otpornim na prljavštinu i prašinu.
Pored GEALAN-acrylcolor® boja, pvc stolarija može se oplemeniti i dekor i drvo-dekor folijama čime se dobija izgled drveta različitih boja.

Izbor boja za PVC stolariju

GEALAN-acrylcolor® paleta boja neprestano se prilagođava, optimizuje i proširuje kako bi odražavala tržišne trendove. Standardne boje obuhvataju devet nijansi:

RAL 7015: Tamno siva

RAL 7016: Antracit siva

RAL 7022: Umbra siva

RAL 7039: Kvarcno siva

RAL 7040: Prozorsko siva

RAL 8014: Sepia smeđa

RAL 9005: Potpuno crn

DB703

Silber slično RAL 9007

PVC profili

Koristimo visokokvalitetne GEALAN profile. Prozori iz GEALAN višekomornih profila osiguravaju zadržavanje toplote u prostoru i ne dozvoljavaju ulazak buke. Pružaju zaštitu i sigurnost i neponovljivu atmosferu stanovanja. GEALAN profili omogučavaju izradu različitih oblika prozora, tipa otvaranja kao i podele prozora. Lako se čiste i održavaju. U velikoj meri su otporni na vremenske prilike i utjicaj okolišne pa imaju dug vek trajanja.

GEALAN profili serije 8000 serije 9000 koje koristimo pri izradi, mogu se raditi sa dvoslojnim kao i sa troslojnim staklom.
Zavisno od ukusa i stila gradnje, moderni prozori mogu se osim u beloj boji, izrađivati u GEALAN-acrylcolor®-u, dekor i drvo-dekor folijama.

PVC stolarija je u potpunosti energetski efikasan proizvod koji će vam pružiti dugoročne uštede na troškovima energije.