O NAMA

Firma “Alprox” osnovana je 2010. godine. Proizvodnja je započeta izradom aluminijumskih ograda, ali je kasnije delatnost proširena i na aluminijumsku i PVC stolariju, i sav prateći program.

Nudimo najnovije i najkvalitetnije proizvode za sve potrebe stolarije. Naš tim stručnjaka vam može ponuditi stručne savete i pomoć u izboru proizvoda koji će odgovarati vašim potrebama. Naše proizvode širimo po celoj zemlji, pružajući kupcima sigurnost da će dobiti proizvod koji će biti dugotrajan i izdržljiv. Naši proizvodi su proizvedeni od najboljih materijala i u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

Materijal koji nabavljamo je jako visokog kvaliteta, i nabavljamo ga od renomiranih proizvođača. Što se tiče ograda, to možemo da kombinujemo. Uglavnom radimo aluminijumske ograde za dvorišta, terase, stepeništa. Modela ograda ima dosta, tako da je veliki izbor. Moguće je kombinovanje sa staklom, pleksanom, pleksiglasom.

Od 2016. godine, radimo i na teritoriji Crne Gore. Za sva pitanja vezana za projekte u Crnoj Gori, pozovite +382 68 083 800.

Iskustva korisnika

Prošle godine, u potrazi za novim prozorima za našu kuću, odlučili smo da ugradimo PVC prozore. Prozori su izgledali sjajno i posle godinu dana!

T.M.

Kada smo stavili novu pvc stolariju, bili smo iznenađeni kako su prozori izgledali i kako su se uklopili u naš dom.

V.A.

PVC prozori su izvrsna opcija za kućne prozore. Oni su lako montirani, čine dobar zvučni izolator i vrlo su otporni na vremenske prilike.

K.P.