ALU vrata

Alu vrata su jedan od najpopularnijih i najtraženijih proizvoda na tržištu. Ona su izrađena od čvrstog aluminijuma i mogu se prilagoditi bilo kojem dizajnu i stilu. Alu vrata su vrlo otporna na koroziju, što ih čini idealnim za dvorište, ulazna vrata, prozore i slično. Alu vrata se mogu koristiti u različitim stilovima, uključujući moderan, tradicionalan i savremen. Takođe su dostupna u različitim bojama, što omogućava da se prilagode postojećem dizajnu vašeg doma. Alu vrata su vrlo laka za održavanje i imaju dugotrajan životni vek. Ne zahtevaju mnogo održavanja i ne zagađuju okolinu, jer nisu napravljena od neprirodnih materijala.

Prednosti ALU vrata

  • Visok kvalitet i dugotrajnost
  • Otporna na habanje, prašinu, vremenske uslove i na koroziju
  • Dostupna u raznim bojama i stilovima
  • Uključuju razne zaštitne sisteme

Alu vrata su laka za održavanje i zahtevaju samo periodično čišćenje da bi se održao njihov sjajan izgled. Ona su veoma izdržljiva i otporna na udarce. Osim toga, alu vrata uključuju razne zaštite, kao što su zaključavanje, dvostruko zaključavanje i dr. Kao i pvc vrata, i alu vrata su dostupna u različitim bojama i dizajnima. To čini lakšim da se pronađe idealan izbor za vaš dom ili poslovni prostor.

Aluminijum-drvo stolarija

Aluminijum-drvo stolarija je jedinstven način da svoj dom učinite praktičnim, luksuznim i lepim. Ovaj materijal je sastavljen od aluminijuma i drveta, što ga čini izuzetno otpornim na atmosferske uticaje, poput sunca, kiše i hladnoće.

Aluminijum-drvo stolarija je odličan izbor za unutrašnje i spoljašnje prostore, jer je veoma izdržljiva i zahteva malo održavanja. Pored toga, aluminijum-drvo stolarija dolazi u raznim bojama, što omogućava da se prilagodi različitim stilovima. Aluminijum-drvo stolarija može biti odličan način da vaš dom učinite modernim, jer će se savršeno uklopiti u razne dekorativne stilove. Takođe, aluminijum-drvo stolariju je izuzetno lako čistiti i održavati, što je čini idealnom za dugoročnu upotrebu.

ALU profili

Alu profili sa termo prekidom

 Aluminijumski profili sa termo prekidom su vrsta aluminijumskih profila koji pružaju izuzetno visoku izolaciju i izdržljivost na visoke temperature. Aluminijumski profili sa termo prekidom su veoma izdržljivi i mogu da izdrže temperatura do 650° C. Takođe su otporni na koroziju i imaju dobru elastičnost, što ih čini idealnim za upotrebu u raznim industrijskim primenama. Profili sa termo prekidom mogu biti zavareni na nekom od standardnih aluminijumskih profila, što ih čini lakim za montažu. Takođe, profili sa termo prekidom su izuzetno fleksibilni i mogu se lako prilagoditi različitim potrebama.

Aluminijumska stolarija bez termo prekida

Aluminijumska stolarija sa profilima bez termo prekida je idealna za one koji traže čvrstu, laku i pouzdanu stolariju. Aluminijum je najotporniji metal koji se koristi u stolariji, a nedostatak termo prekida smanjuje mogućnost propuštanja topline i zvučnih talasa. Aluminijumska stolarija sa profilima bez termo prekida nudi savršenu zaštitu od sunca, hladnoće i atmosferskih uticaja. Ima i izvanrednu otpornost na prašinu i vodu. Ne zahteva skoro nikakvo održavanje i može da izdrži godinama bez zamene. Aluminijumska stolarija sa profilima bez termo prekida je savršena za one koji žele da steknu dodatnu uštedu energije. Ne propušta toplotu iz prostorije, što omogućava da se prostorija održava toplom i udobnom. Aluminijumska stolarija sa profilima bez termo prekida je i laka za instalaciju. Može se lako prilagoditi različitim vrstama prozora i vrata, a njeni profili mogu lako da se uklope u postojeći izgled doma.